Rólunk

Cégünk. Partnereink. Értékeink.

Bemutatkozás

Cégünk jelenlegi formájában 2014 óta foglalkozik villamosipari tervezéssel, kisfeszültségű villamosenergia-elosztó és vezérlőszekrények gyártásával, épület- és ipari villamossági rendszerek tervezésével, továbbá kis- és középfeszültségű erősáramú, valamint tér- és közvilágítási hálózatok tervezésével is. 

Kiterjedt partnerkapcsolatokkal rendelkezünk, ahol társaságunk hosszú távú piaci stratégiájában elsőrendű jelentőséggel bír a stabil, visszatérő megrendelőkör megtartása, és az új megrendelők megnyerése. Üzletfeleinkkel mindig hosszú távú kapcsolatokra törekszünk, és őszintén reméljük, hogy a jövőben Önöket is PARTNEREINK között köszönthetjük. 

Dinamikusan fejlődő cégünk az ország egész területén vállalkozik. 5 fő állandó munkatárssal rendelkezünk, melyek mindegyike villamosmérnöki illetve felsőfokú végzettséggel és nyelvtudással (angol, francia és olasz) rendelkezik. Képzett, sokrétű tapasztalattal bíró kollégáink és alvállalkozó partnereink magas műszaki színvonalú teljesítményt biztosítanak valamennyi szakterületen.

Értékeink

Vállalkozásunkban a jövőkép és az értékek rendkívül fontosak a számunkra.

Felelősséggel tartozunk az alkalmazottaink felé, de a társadalom felé is, amelynek közösségében vállalkozóként részt veszünk.  Megbízhatóság, innováció és fenntarthatóság, társadalmi, környezetvédelmi és kulturális felelősségvállalás, ez a Fénykód Energia Kft értékrendje. Ezen értékek egyesítik dolgozóinkat is, és ezen értékek által vagyunk képesek egy stabil és megbízható csapatot alkotni.

Megbízhatóság

Azt jelenti számunkra, hogy tartjuk a szavunkat, azaz azt mondjuk, amit teszünk. Abban hiszünk, hogy ez az egyik legfontosabb alapja a hosszútávú sikeres együttműködésünknek jelenlegi és leendő partnereinkkel.

Fenntarthatóság

Felelősséget vállalunk önmagunkért, vállalatunkért és a környezetünkért most és a jövőben is.

Társadalmi és kulturális felelősségvállalás

Cégünk támogatja a hazai sport-, és kulturális élet meghatározott képviselőit, és azok építő jellegű, egyedi társadalmi kezdeményezéseit, amelyek hozzáadott értéket teremtenek. 

Innováció

Azt jelenti számunkra, hogy teret teremtünk az új javaslatok és ötletek számára, és céltudatosan részt veszünk a villamosipar jövőjének alakításában.

Az élet és környezet védelme

Fontos számunkra az egészség és a jól-lét mind a munkahelyen és azon is túl. Támogatjuk a környezet- és családbarát megoldásokat, környezettudatosan működünk. 

Társadalmi szerepvállalás

Cégünk az alábbi hazai sport- és tudományos élet meghatározott képviselőit támogatja. 

Health is Wealth

Health is Wealth

egészség program

SZEnergy

SZEnergy

elektromos jármű fejlesztés